Julia Gisbert

Преподавател по испански и френски език
Хулия е родена в Барселона, но израства във Великобритания. Тя отрано изучава английски и френски езици. Пътува често до Франция, където се запознава с нейната прекрасна култура, изкуство и история. Френският става като втори роден език за нея. Следва испанска филология в Мадрид, по-късно в Париж и в Белгия учи за преводач от френски и английски на испански език.

По-късно Хулия е завладяна от идеята да стане учител и се квалифицира като такъв. В преподаването тя открива своето истинско призвание.

Преди 5 години Хулия идва в България и е изумена от хората й и древната култура. Натрупва богат опит в преподаването на испански език на българи в Института Сервантес, както и в няколко частни училища. Преподава както на деца и ученици от детската градина до 12ти клас, така и на възрастни, като се чувства еднакво добре с преподаване на ученици от всички възрасти и нива.
Намира голямо удовлетворение в постоянното усъвършенстване на уменията си като преподавател, за да има най-добрия подход към учениците с различни стилове на учене. Убедена е във важността от включване на културни и исторически компоненти в учебния материал, което го прави по-разнообразен и поставя езика в оригиналния си контекст.

Когато Хулия се запознава със сугестопедията, за нея това е една сбъдната мечта – обучителен процес, който включва комбинация от изкуство, драма, музика и игри на нея й изглежда идеален. „Толкова много от философията на сугестопедичния метод ме вдъхновява и е толкова близко до моите методи на преподаване, че ми е трудно да повярвам и е прекрасно да го открия.“

Курсове на преподавателя

Новини и други благини от Вихровения. Общувай с лекота!

05 Октомври 2021

„Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“

прочети още
30 Юли 2021

Значението на слабите сигнали / статия в списание "Класическа сугестопедия"

прочети още
30 Юли 2021

Сугестопедия и творчество / статия в списание "Класическа сугестопедия"

прочети още