Десислава Натова

Преподавател по английски език

"Хармонията, за която копнеех..."
 

Първата среща на Десислава със сугестопедията е като курсист. Записва се на курс по италиански – език, който никога преди не е учила. Резултатът надминава очакванията й: “Получих толкова много за толкова кратко време – не само знания по езика, но също безусловна любов, емоционална подкрепа и запознанство с невероятни хора. Убедена съм, че това е най-добрият метод за учене и за отключване на потенциала на всеки човек.”

(Не)случайната среща на Десислава със сугестопедията я стимулира да промени коренно професионалния си път. “След 15 години работа в сферата на Човешките ресурси сугестопедията за мен е дългоочакваното завръщане към себе си. Открих хармонията, за която копнеех – хармония между етика и естетика, интелект, емоции, интуиция. Хармонията, която  стимулира и отключва потенциала на всеки човек и прави възможно ученето без умора и постигането на много добри резултати.”

Десислава Натова има магистърска степен по психология и дългогодишен опит в управление на човешките ресурси на големи международни компании. Обучението и развитието на хората винаги са били нейната страст. Водила е много различни обучения в сферата на комуникативните умения и управлението на хора.

Курсове на преподавателя

08.05
2019

Английски език

Beginner / Pre-Intermediate

Интензивна програма

Новини и други благини от Вихровения. Общувай с лекота!

04 Април 2019

Тайните на сугестопедията разкриха нашите преподаватели в Канал 3

прочети още
04 Февруари 2019

Tertulias en español con Julia Gisbert

прочети още
04 Февруари 2019

АНГЛИЙСКИ език за деца от 5-12 г. февруари-юни 2019г.

прочети още