Десислава Натова

Преподавател по английски език

"Хармонията, за която копнеех..."
 

Първата среща на Десислава със сугестопедията е като курсист. Записва се на курс по италиански – език, който никога преди не е учила. Резултатът надминава очакванията й: “Получих толкова много за толкова кратко време – не само знания по езика, но също безусловна любов, емоционална подкрепа и запознанство с невероятни хора. Убедена съм, че това е най-добрият метод за учене и за отключване на потенциала на всеки човек.”

(Не)случайната среща на Десислава със сугестопедията я стимулира да промени коренно професионалния си път. “След 15 години работа в сферата на Човешките ресурси сугестопедията за мен е дългоочакваното завръщане към себе си. Открих хармонията, за която копнеех – хармония между етика и естетика, интелект, емоции, интуиция. Хармонията, която  стимулира и отключва потенциала на всеки човек и прави възможно ученето без умора и постигането на много добри резултати.”

Десислава Натова има магистърска степен по психология и дългогодишен опит в управление на човешките ресурси на големи международни компании. Обучението и развитието на хората винаги са били нейната страст. Водила е много различни обучения в сферата на комуникативните умения и управлението на хора.

Курсове на преподавателя

Новини и други благини от Вихровения. Общувай с лекота!

05 Юли 2019

Своите истории на български разказват нашите курсисти - чужденци

прочети още
06 Юни 2019

Сугестопедично лятно вдъхновение на английски език

прочети още
24 Май 2019

"Ученикът трябва да има сърце чисто като кристал"

прочети още