The English Speaking Moms събра майки и бебета в уютния ни дом

The English Speaking Mom е новият курс на “Вихровения”, в който майки учат английски език заедно с малчуганите си.

Заниманията със сугестопеда ни Марта Григорова са в рамките на един час всяка сутрин от 9:30 до 10:30 или следобяд от 15:00 до 16:00 часа.

Уникалния курс, който дарява толкова радост и усмивки, ще се провежда всеки месец в рамките на 25 уч. часа.  Срещите са с акцент върху разговорните умения.

Това е един необикновен учебен процес, изпълнен с вълнуващи истории, песни, танци и творчество.Ще имате свободата да усвоите многократно увеличен учебен материал с много радост и лекота, докато играете с вашите мъничета.

• Ще разговаряте спонтанно на английски език и ще развиете езиковите си умения без умора и домашни, чрез приложението на златната пропорция в хармонична учебна среда.

• Ще се потопите в четири вдъхновяващи истории, свързани чрез сугестопедичния принцип цяло-част, част-цяло в контекста на майчинството и любовта.

• Ще дадете възможност на вашите деца от ранна възраст периферно да възприемат нов език и да се запознаят с естетиката на класическото изкуство чрез подбрани музикални произведения и репродукции на шедьоври на признати художници.

За връзка с нас: тел.: 0879 811 644 или e-mail: vihrovenia@vihrovenia.bg

София, ул.“Г.Бенковски“ 25