Мнения за Вихровения

Vihrovenia’s education opens up the mind, expands it and allows you to improve your life in so many ways!
So this month – as our schools are starting again – we would like to share one of our student’s testimonial.
Thank you, Robin Villar
Учителите са наши будители!!
Учителите са наши будители!! 
С лека носталгична усмивка Калина Борисова и нейната прекрасна преподавателка по английски език Мария Петрова - Miss... застанаха пред обектива ми, защото летния курс приключи днес! 
"Вихровения", Мария, благодарим Ви от сърце за обичта, с която въведохте Калина в света на чуждоезиковото обучение! Имаме си едно много щастливо дете, което не се страхува да учи и да натрупва нови знания. Целите са постигнати успешно!
До нови срещи! ???? ❤️ ????
Споделено от:
Magdalena Nikolova

Testimonials of Students attended Suggestopedic Bulgarian course
Марияна Петрова

Прекрасен и позитивен начин да усъвършенстваш езиковите си познания, дори да откриеш позабравени или непознати таланти в себе си! Мястото е прекрасно, предразполагащо към отпускане и учене чрез забавление. Активират се всички сетива чрез интерактивни игри, които са част от преживяването сугестопедия. Започваш да говориш, без да се притесняваш, припомняш си думи и изрази, които са били в пасивната памет, но изведнъж си ги спомняш. Искам да изразя огромната си благодарност и възхищение от Miss Daisy/г-жа Десислава Натова, която с безкрайно търпение и такт ни преведе през глаголните времена, непознати думи и изрази, накара ни да пеем и изразяваме себе си. Тя намираше подход към всеки, даде ни не просто знания, но и спокойствие и сигурност за да проговорим на езика, за който сме мислили, че нямаме достатъчно знания. Часовете не ни уморяваха, а ни зареждаха и ни даваха чувство на удовлетвореност! 
Препоръчвам искрено да опитате!
Марияна
15 септември  2018

Надежда Бухова

Най - великолепният начин за изучаване на чужд език и общуване с прелестни хора.Специални адмирации за великолепната работа и талант на Оля Сорока!До нови срещи "Вихровения " 
11 април 2018

Споделено от Албърт Хамилтън
Споделено писмо от курсист на Вихровения, завършил обучение по английски език ниво Preintermediate:
Здравейте,
Реших да уча английски език, да „пътувам“, да видя нови места, съществували досега само във въображението ми.
Купих си "билет" за „машината на времето“ наречена „Вихровения“ и в рамките на няколко дена аз бях пренесен в света, за който съм мечтал.
Станах писател, с нова самоличност, обикалящ по всички краища на планетата, с живописни гледки и запомнящи се картини.
Написах поеми, като изблик на благодарността ми от красотата и звуците около мен.
Представям на вниманието Ви моето първо произведение на английски език, вдъхновено от сугестопедичната атмосфера на Вихровения.
Опитайте и вие, няма да съжалявате, дайте свобода на действията си.
The only coast,
the waves always have
The only coast,
after their birth, they find
On a single coast
they are furiously broke
although they know, that in this coast
only die ...
„Albert Hamilton“
тел:0879811644
Общувай с лекота
Деси Данкова

Вълшебно място, носещо много спокойствие, светлина, уют и усмивки! Все важни неща, които в забързаното ежедневие и настоящата среда са истинско богатство! Един от спасителните острови, където истинските ценности са съхранени! Красотата, приятелството, топлината! Сугестологията е наука, в която вярвам много. Сега вече мога да твърдя от личен опит, че е един метод, за който си заслужава да се учи, да се говори и да се докосва човек до него! Видях себе си отново освободена, рисуваща, пееща, танцуваща и много по-уверена в знанията и уменията си! А Ева Бираджиева или за мен Joy е много специален преподавател и човек, който освен с езика ми помага и с развитието ми като преподавател! Аз просто обичам хората и мястото! Благодаря, че ви има!  <3
11 април 2018

Васко Канев

Великолепно място, заредено с много положителна енергия, която предразполага към нетрадиоционния подход на обучение, който дава прекрасни резултати! Преподавателката по испански език е отлична!
9 март 2018

Cristina Palma

Today I was able to talk to my gardener on the phone in Bulgarian! I just finished the five intensive weeks in the evening with Violeta! I never thought I was going to get through, but I did; I was looking forward to go to classes everyday and I enjoy the group activities as well as the patience Violeta had to hold the energy of the group. I am able to ask for my food, to talk to people on the bus, to understand people talking around me and at work; I am thrill. I hardly recommend this course, hard work but totally worth it!
28 октомври 2018

Nikolay Georgiev

Fun loving people. Incredible way to learn foreign language.
Thank you and good luck!
18 януари 2018