Мнения за Вихровения

Ива Маличина

Незабравими 5 седмици прекарани в приятна творческа атмосфера с прекрасни нови приятели и невероятен преподавател! Горещо препоръчвам сугестопедията на любопитни и скептици, за да видят какъв приятен и ненатоварващ метод е и колко бързо се постигат резултати! Огромно "Благодаря!" на екипа на "Вихровения" за приятелската атмосфера и за професионализма и отношението на нашата прекрасна преподавателка по руски език Оля Сорока!
31 март 2016

Yana del Ray
Благодаря на "Вихровения" за прекрасната обстановка и най-вече на Пепа, която ми помогна да развия уменията си по немски език :)))
10 януари 2017
Красимир Андреев

Благодаря за професионалното и наистина личното отношение към мен  :)
Ако имате проблем или притеснения просто говорете с Екипа на Вихровения  :)
Винаги има решение  :) 
Успех на всички  :)
4 юни 2017

Яница Николова

Прекрасно място със страхотна атмосфера, метода на обучение е уникален, наистина бързо усвоим. Специални благодарности на Румяна Йохнева - страхотен човек и много добър сугестопед!
14 януари 2016

Евгения Илиева

Чудесна атмосфера с Руми и невероятни изживявания по време на курса!
1 април 2016

Грациела Игнелска

Няма какво да говоря или да пиша излишно - много добро обучение, много забавно, като една петседмична ваканция беше за мене... И се престраших да говоря английски!!!
21 октомври 2016

Надежда Ангелова

Препоръчвам на всички, които биха искали да усъвършенстват своите чуждоезикови умения да се възползват от уникалната българска методика за обучение, прилагана в центъра по класическа сугестопедия "Вихровения". Това са незабравили, вълнуващи, успешни дни и часове, прекарани с чудесни преподаватели като Ценомира Димитрова. Благодаря на целия екип на центъра за умението да развива и обогатява този подход на приятно, забавно и неусетно опознаване и усъвършенстване на чуждия език. Всеки трябва да опита! Заслужава си!
12 април 2016

Matteo Spada

Super consigliato a chiunque voglia apprendere le basi di una lingua straniera in poco tempo!
3 април 2018

Cinzia Nardini

Per le persone che vogliono apprendere una lingua straniera, questo è un posto fantastico, un metodo innovativo , persone meravigliose ed appassionate, risultati garantiti...lo consiglio a tutti, in particolare agli italiani che vogliono apprendere il Bulgaro .. thanks so much to all' the. Vihrovenia' staff.
1 февруари 2017

Магдалена Краучева

Класическата сугестопедия изключително много ми допадна като метод за обучение, а времето прекарано в център Вихровения бе уникално преживяване - учене с необикновена лекота и бързина на усвояване на езика, съчетано с приятелска атмосфера и личен подход. Благодаря на целия екип и препоръчам метода на всички! Ευχαριστώ πολύ!
30 април 2017