Мария Петрова

Преподавател по английски език

Завършва Английска филология в Софийския университет “Св. Климент Охридски”.

Има стаж в преподаването на деца над година и половина – както и индивидуално, така и в група, и междувременно работи с група тийнейджъри в Първа Английска гимназия. Мария изпитва голяма любов към преподаването и към децата – всеки път преоткривам напълно различен свят, когато е в класната стая.

Нещата, които я мотивират да стане учител, са точно детските мечти. От малка знае, че иска да се занимавам в тази сфера. С помощта на близки хора и подкрепа, придобива смелост да се захване сериозно, осъзнавайки, че това е нейното призвание. Затова знае колко важно е и тя самата да вдъхва вяра и кураж на децата, които се докосват до нейната енергична същност и преподавателски дух.

Мария по натура е много артистичен човек. Не веднъж играе на различни театрални сцени, обича да рисува и да танцува, затова много се радва, че мога да се изразява изцяло и да се издига духовно с помощта на сугестопедията. Мария е благодарна и за това, че има възможността да вмъква частица от себе си в уроците и да помога на учениците си да усетят свободата и да се мотивират да научат Английски език без напрежение.

Мария Петрова е обучен и сертифициран сугестопед
 към Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева”.

Курсове на преподавателя

Новини и други благини от Вихровения. Общувай с лекота!

05 Октомври 2021

„Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“

прочети още
30 Юли 2021

Значението на слабите сигнали / статия в списание "Класическа сугестопедия"

прочети още
30 Юли 2021

Сугестопедия и творчество / статия в списание "Класическа сугестопедия"

прочети още