Деца Лято, английски език

ЛЯТО 2020

Нашата програма е разработена така, че да предложи гъвкавост на родителите при планиране на лятната семейна почивка. 

Учебният материал е съобразен с възрастта, нуждите и интересите на съответната възраст. Насочен е към изграждане и усъвършенстване на умения за комуникация. Едно от най-големите предимства на сугестопедията е вълшебният начин, по който учениците изучават чуждия език с много желание и проговарят спонтанно.

За записвания и събеседвания с преподавател, моля свържете се с нас на тел:
+359 879 811 644

 

Summer Wonderland 

две групи: от 5 до 8 години  и от 8 до 12 години

https://www.vihrovenia.bg/kursove/kursove-za-detsa/angliiski-ezik-za-detsa/summer-wonderland-za-detsa--73
 

Through the Looking Glass           Online 

две групи: от 5 до 8 години  и от 8 до 12 години
https://www.vihrovenia.bg/kursove/kursove-za-detsa/angliiski-ezik-za-detsa/-through-the-looking-glass-online-64


Сугестопедичните курсове за деца и тийнейджъри развиват балансирано уменията за говорене, слушане, четене и писане. Всеки урок представлява една многокомпонентна игра, в която децата са заинтригувани от самото начало чрез кратък театрален етюд, започнат от сугестопедагога, в който се включват и те, ако пожелаят. Слушат или четат интересни истории, откриват чрез практически дейности интересни факти за заобикалящия свят, творят. И всичко това се случва в спокойна и подкрепяща среда, без страх от изпитване и оценяване, в малка група от деца или тийнеджъри, където всеки може да зададе въпросите си и да изяви талантите си.
Няма принуда за изпълняване на определена задача по определен начин – сугестопедагогът използва разнообразни обучителни подходи, с които да ангажира участниците в групата, според начина, по който учат най-добре. За някои деца този начин може да е чрез наблюдение или слушане, за други – чрез разговор или действие. Това многообразие прави уроците много динамични, с често сменящи се дейности, а именно това допада на децата и тийнейджърите и те остават свежи и любопитни не само до приключване на сугестопедичните занимания, а и след това – в ежедневието.

Скъпи приятели, започнахме записването на новата учебна година!

ОТСТЪПКИ за ранно записване до 30 юни 2020 

100 лв. отстъпка 
допълнително получавате -
за авансово плащане на пълната такса:      + 5 % от таксата
за второ дете от семейството:                      + 10% от таксата