Уроците по гръцки език са в атмосфера на радост и усмивки. Неусетно ще усвоите основна гръцка лексика, която ще ви помогне пълноценно да общувате на гръцки по време на почивката ви в южната ни съседка, или да положите основите на успешни бизнес отношения с гръцките ви партньори.

Гръцкият език се говори се от около 13 милиона души в Гърция, Кипър и гръцката диаспора по света. Значението му за развитието на европейската писменост и култура е огромно. Нека споменем само, че в основата както на латиницата, така и на нашата азбука стои именно гръцката. Сред всички индоевропейски езици, той е с най-старата документирана история. Въпреки че Димотики – езикът на днешните гърци е твърде далеч от онзи, на който Омир е възпял хубавата Елена, повече от трихилядите години непрекъснато езиково развитие го превръщат в един от най-богатите и поетични езици.

По-важно за нас обаче е, че това е език на съседи. Близостта на Гърция до България и приятелските отношения между двете страни са предпоставка за все по-интензивно развиващото се българо-гръцко икономическо сътрудничество. От друга страна, магнетичната природа на Гърция, неизброимите й културни забележителности, разнообразните възможности за почивка и забавления (за всеки вкус и джоб), са само някои от причините през последните години Гърция да се превърне в желана туристическа дестинация за хиляди българи.

Курсовете по гръцки език във „Вихровения“ са единствените у нас, които са разработени по метода на класическата сугестопедия, по авторски учебник на сугестопеда Христина Щерева.

Уроците по гръцки език са изключително успешни за формиране на говорни умения в рамките на 5 седмици с възможност за надграждане на знанията в следващи нива.

 

  • ​Записване за курсовете по гръцки език е само след индивидуално събеседване с преподавателя.
  • При записването се попълва формуляр и се подписва договор за услуга.
  • Обявените цени са за група от минимум 6 курсиста.
  • При групи от 4 до 6 човека уроците по гръцки език се провеждат по индивидуална програма.
  • При записване на курс 1 месец преди началото му всеки курсист получава 50 лв. намаление от цената.
  • Отстъпки не се натрупват.


Повече за курсовете по гръцки език на тел: 0879 811 644