Уроците по испански език се провеждат в провокираща сетивата среда, която създава лекота и радост от срещата с новите знания.

Защо да учим испански език?

Испанският език е четвъртият най-разпространен език в света и един от шестте официални езика на Обединените нации. Изучаването му по метода на класическата сугестопедия е шанс да се потопите в духа на Испания и Латинска Америка и ще разпали във вас любовта към живота.

Испанският език за възрастни е ключ към по-пълноценно общуване в салса, латино  и танго средите. Застъпената в курсовете по испански език лексика и граматика е отлична база за развитие на комуникационните умения на този език.

Как да се запиша за курс по испански език?

  • Включването в курсовете по испански език става само след индивидуално събеседване с преподавателя.
  • При записването се попълва формуляр и се подписва договор за уроците по испански език.
  • Обявените цени са за група от минимум 6 курсиста.
  • При групи от 4 до 6 човека обучението по испански език се извършва по индивидуална програма.
  • При записване на курс 1 месец преди началото му всеки курсист получава 5 % намаление от цената на сугестопедичните курсове по испански език.
  • При записване едновременно на нива А1 и А2 всеки курсист получава 110 лв. намаление от стойността на двата сугестопедични курса.
  • Отстъпки не се натрупват.
*Преди записване в групата е нужно да се проведе събеседване с преподавател сугестопед, след предварителна уговорка за час. 
Интервю, събеседване и тест за определяне на езиково ниво без ангажимент записисване за курс се заплаща такса от 35 лв
При записване за курс на място, след интервю, такса не се дължи. При записване след време, таксата за интервюто се приспада от таксата за курса.


За повече информация: тел: 0879 811 644